MENU
menu - Sommer 2025

Æg x trøffel
Et magisk match

Hønsemor
VORES TAKE PÅ EN KLASSIKER
Let hjemmerørt økologisk hønsesalat med ristede selleri og svampe. På sprødristet rugbrød og toppet med bacon og karse. 100% økologisk.

Rejemad
LØVSTIKKE + REJER = HIMLEN
Hjemmerørt rejesalat med håndpillede grønlandsrejer, let kartoffelmayo, kål, løvstikke. På sprødristet rugbrød og toppet med dild.

INGRID IN SUMMER
GROV FORDANSKET HUMMUS

DANMARGERITA
HJEMMELAVET CREAM CHEESE
Økologisk flødeost lavet på den velsmagende Efterglød-ost fra ostemestrene hos Arla Unika. Toppet med hjemmelavet tomatrelish og persille.

ONE LUCKY POTATO
SMAGEN AF SOMMER
Nye kartofler på en plantebaseret purløgsmayo. På sprødristet rugbrød og toppet med ristede løg og karse. 100% økologisk.

MUSHABOOM
EN VEGANSK UMAMIBOMBE
Økologiske svampefermenterede overskudsgrøntsager fra MATR. Stegt og blandet med økologiske svampe, vegansk let solrodsmayo og fermenteret hvidløg. På sprødristet økologisk rugbrød og toppet med syltede svampe og persille. Vegansk.

LAKSILICIOUS
SMAGSBOMBE
Rillette på varmrøget laks fra Centralrøgeriet toppet med sommerkål vendt i miso, ponzu og sesam. På friskristet økologisk rugbrød og toppet med koriander.

Mormormad
Efterglød ost og hjemmelavet årstids-marmelade. På friskristet økologisk rugbrød fra Svaneke Bageren.

WASABI SILD
HERRING GONE JAPANESE
Ginger-pickled herring and balanced winter cabbage mixed up light potato mayo, wasabi and miso. On crispy toasted organic rye bread and topped with danish seaweed and shiso microgreens.

MARK & RITA
PIZZA SMØRREBRØD!?
Yes, it may sound ridiculous, but we’ve always loved the simplicity of the classic margarita pizza. Organic melt cheese spread based on Efterglød from Arla Unika with baked garlic and chives. Topped savory tomato relish and basil. On toasted organic home baked white bread.
Rørt menu
Hos Rørt laver vi, med stolthed, smørrebrød, der trodser traditionen. Vi har selvfølgelig et par klassikere, som vi sjældent ændrer, men bortset fra det elsker vi at flytte grænserne for, hvad smørrebrød kan være. Vi stræber altid efter at bruge sæsonens grøntsager og lader disse spille en hovedrolle oven på rugbrødet.
Vi arbejder tæt sammen med en bred vifte af lokale producenter (Svaneke Brød, Nabofarm, Seerupgård, Centralrøgeriet, Matr, ÅBEN Bryggeri) for at finde de bedste og fineste økologiske ingredienser.
Instagram @ROERT.CPH